|
|
هم اکنون برای عضویت در گروه گیگا دانلود فارسی اقدام کنیدبا عضویت در گروه گیگا دانلود فارسی از آخرین اخبار دنیای اینترنت و فناوری اطلاعات ، بهترین های موسیقی ، فیلم و جدیدترین های مجله گیگا دانلود فارسی با خبر شوید |
|
|
#1 |
![]() |
سلام
از مدیران گیگا دانلود اول تشکر میکنم به خاطر سایت بسیار خوب و فروم عالیشون فروم یه مشکل داره اون هم کمبود شکلک هاشه و همین هایی هم که هست خیلی بی استفاده داره و واقعا نمیشه به کاربرد من یه سری شکلک باحال و با حساس دارم لطف کنید یه نگاهی بهشون بکنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
دودکش شدیم تک تکومون / تهران وگاس ، ما هم رت پکتون مخ انسان آره اینه / داره بهت میگه زندگیت واقعیه بت میگه کار بگیر تا بشی یه / آدم ساده ی قانعی که پیر میشی و آرزوهات / دونه دونه میرن عین تار موهات امسال تو اینجایی و هیچ جا نمیری / امثال منم باید توی فیلما ببینی ویرایش توسط armin72 : 07-24-2010 در ساعت 10:56 PM |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از armin72 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
196 بار در 103 پست از ایشان تشکر شده است
|
آره، به شدت موافقم! مخصوصاً این اسمایلی " :دی " :دی
اگر میشه کد فارسیش رو هم فعال کنید :دی آخه خیلی دوستش دارم :دی اگه میشه ":دی" ای رو که یاهو داره رو بذارید :دی تنکس
|
|
|
#3 |
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
681 بار در 274 پست از ایشان تشکر شده است
|
راست ميگن منم موافقم اگه يه كم اين شكلك ها بيشتر بشه عالي ميشه!!!
خواستم زندگی کنم راهم را بستند خواستم ستایش کنم گفتند خرافات است خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است وقتی گریستم گفتند بهانه است وقتی خندیدم گفتند دیوانه است دنیا را نگه دارید می خواهم پیاده شوم دكتر شريعتي |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ناظر کل سایت
4,236 بار در 1,483 پست از ایشان تشکر شده است
|
در اولین فرصت نسبت به اضافه کردن این شکلکها اقدام خواهیم کرد. ممنون
|
|